Lainavertailu – vertailussa yli 70 lainapaikkaa

Viimeisin päivitys: maalis 25, 2018 @ 3:02 pm

Tervetuloa joustoluottotili.fi -sivuston lainavertailu -osioon. Meidän tavoitteena on tehdä teidän lainan / pikavipin etsimisestä mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Olemme käyneet läpi lähes jokaisen tällä hetkellä Internetissä lainaa myöntävän lainayrityksen lainat ja valinneet niistä kaikista parhaimmat huomioiden kaikki seikat aina todellisista vuosikoroista lainaehtoihin.

Löydät alempaa yrityksiä, joiden kautta kannattaa hakea suurempia lainoja / kulutusluottoja, joten jos sellaiselle on tarvetta, niin ei muuta kuin rohkeasti tilaamaan! Osa yrityksistä myöntää lisäksi vielä pikalainoja eli jos on tarvetta hieman pienimmille lainoille, niin sellaisen saaminen onnistuu myös.

Lainavertailun TOP 5 – halvimmat firmat parhaimmilla lainaehdoilla:

Nopsalaina

NopsalainaLainavertailun ykkönen ja yksi tämän hetken parhaista suuremman luokan lainan tarjoajista on Nopsalaina, jonka kautta voit hakea lainaa 1500 – 15000 euron väliltä todella huokeaan hintaan. Lainan hakeminen on ilmaista netin kautta ja saat lainapäätöksen jopa 15 minuutin sisään hakemuksen jättämisestä. Lainahakemus allekirjoitetaan sähköisesti, joten hakemus tehdään 100 % verkossa. Laina-aika on sinun valittavissasi 6 – 72 kuukauden väliltä ja ikäraja kaikissa Nopsalainan kulutusluotoissa on 22 vuotta. Lue lainaehdot ja tilaa Nopsalainaa tästä!

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoituksen kautta voit hakea erittäin suuria kulutusluottoja erittäin pitkällä maksuajalla. Yrityksen lainavaihtoehtoihin kuuluu lainat 500 – 30 000 euron väliltä 1-12 vuoden maksuaikataululla. Kaikki Freedom Rahoituksen lainat ovat vakuudettomia ja voit tehdä lainahakemuksen netissä. Tutustu lainaehtoihin ja tilaa Freedom Rahoitusta täältä!

Etua.fi

Etua.fiEtua myöntää lainaa 500 – 35000 euron väliltä eli voit hakea todella suurta kulutusluottoa sitä kautta. Lainat ovat vakuudettomia ja voit täyttää lainahakemuksen kätevästi netissä ja rahojen toimitus tilille on suhteellisen nopeaa. Yhtiö myöntää myös lisäksi luottokortteja ja asuntolainaa. Tutustu lisää ja hae luottoa Etua.fi:n kautta!

 

Ostosraha

OstosrahaOstosrahan kautta voit hakea lainaa tilillesi n. 15 minuutissa ilman vakuuksia tai takaajia 400 – 2500 euron väliltä todella helposti ja nopeasti! Lainahakemuksen voit pistää eteenpäin yhtiön omilta sivuilta ja sen täyttämiseen ei mene montaakaan minuuttia. Lainaajalta vaaditaan 21 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Voit hakea lainaa 12 –  36 kuukauden maksuaikataululla, jonka päätät itse lainahakemusta tehdessäsi. Tutustu Ostosrahaan ja hae lainaa heti!

 

Lainayhtiöitä piisaa, joten vertailu on aina paikallaan

Lainavaihtoehtoja on niin runsas määrä, että monelle saattaa todella mennä sormi suuhun, koska valinnan varaa on yksinkertaisesti niin paljon, että ainakin ensikertalainen ei välttämättä ole varma mistä lainaa kannattaa itselleen ottaa.

Tämä lainavertailu tekee kuitenkin lainaamisesta helppoa, mukavaa ja ennen kaikkea edullista eli jos et tiedä mistä rahaa vipata, niin lukemalla hieman eteenpäin, löydät parhaat lainavinkit, vipit & muuta yleistä informaatiota koskien lainoja / kulutusluottoja. Sivuston kautta löytyy myös tämän hetken edullisin käyttöluotto ja muuta lainaajan kiinnostusta herättävää tietoa.

Kulutusluottovertailu – mistä tietää, että laina on edullinen?

Lainan hintaa katsoessa on aina syytä kiinnittää huomio todelliseen vuosikorkoprosenttiin, minkä ei tulisi useamman vuoden kulutusluotoissa missään nimessä olla yli 35 %. Todellisen vuosikorkoprosentin laskukaavassa on huomioitu se kuinka paljon maksat takaisin euroissa ja kuinka pitkässä ajassa.

Se on kaikissa lainoissa sama ja se yleensä nousee merkittävästi, mikäli puhutaan joidenkin kuukausien tai viikkojen lainoista. Esimerkiksi pikavipeissä todellinen vuosikorko on väistämättä todella korkea, koska silloin on kyse yleensä 7-30 vuorokauden lainasta, joka tekee väkisinkin korosta yli 4-numeroisen. Sen takia saman kaavan soveltaminen ei välttämättä ole paras mahdollinen pikavipin hintaa laskettaessa, mutta toisaalta eipä sitä muitakaan lainalaskurikaavoja ole, jotka toimisivat.

Kulutusluotot – yleistymään päin, vai?

Kulutusluottofirmoja on tullut melko tasaiseen tahtiin lisää ja joka vuosi niitä ilmestyy aina jokunen, joista yleensä yksi menestyy ja nousee ihmisten suosioon. Tulevaisuudessa voi kuitenkin olla toisin, sillä mikäli pikavippien korkokatto asetetaan ja todennäköisesti näin tullaan tekemään, niin kulutusluottofirmojen määrä kasvaa melko suurella todennäköisyydellä rajusti. Pikavippien tarjoajat siirtyvät tarjoamaan suurempia lainoja ja kilpailu kulutusluottoalalla kovenee huomattavasti.

 

LainavertailuAlalla nähdään jatkuvia muutoksia kaiken aikaa

On mielenkiintoista nähdä millaisia muutoksia alalle tulee tapahtumaan ja kuinka moni pikavipin tarjoajista siirtyy kulutusluottojen maailmaan. Osa on laajentanut toimintaansa ja myöntää jo nyt sekä pikavippejä että myös suurempia lainoja. Mikäli yrityksiä tulee lisää, tulee tämä lainavertailu luultavasti muuttumaan melko radikaalisti ja uusia tulokkaita listataan myös tänne.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *